Počítačové a speciální skříně

Počítačové a speciální skříně

  • Konstrolní a měřící pracoviště v několika variantách.
  • S možností prosklených bočnic kontrolního pracoviště.
  • Počítačový terminál s dřevěnou zásuvkou pro klávesnici.
  • Počítačová skříň se zásuvkou s výsuvným dnem.

Kontrolní pracoviště

K zabezpečení měřicích přístrojů, pomůcek, hardwaru a softwaru, provádění kontrol i k archivaci kontrolních protokolů jsou nejlepším řešením naše kontrolní pracoviště.

Celé pracoviště je uzamykatelné. Bočnice horní části mohou být opatřeny bezpečnostním tvrzeným sklem nebo perforovanou stěnou, přední část je uzavíratelná hliníkovou roletou s navíjecím mechanismem. Roleta je zakončena hliníkovým madlem s integrovaným rozvorovým zámkem.

Spodní část je vybavena zásuvkami a dvířky. Pracovní deska je opatřena průchodkami pro kabeláž. Spodní část je odvětrána. Možná je varianta s nohou z jedné strany nebo kompletní vlastní konfigurace.

Počítačový terminál

Počítačové terminály jsou v horní části vybaveny skříní monitoru s prosklenými výklopnými dvířky a stavitelným držákem. Díky tomu je možné použití dotykového monitoru i All In One PC. Ve spodní části je dřevená zásuvka pro klávesnici, dvojitá dvířka a uvnitř police. Výrobek využívá systém jednoho klíče.

Počítačová skříň

Počítačové skříně se od terminálu liší spodní skříní, která je vybavena zásuvkou pro klávesnici s výsuvným dnem.  Počítačové skříně dodáváme také v mobilním provedení s kolečky. Výrobek využívá systém jednoho klíče.

Kontrolní pracoviště MS101
Objednací číslo: MS101

Kontrolní pracoviště MS101

Kontrolní pracoviště s nohou KZ101
Objednací číslo: KZ101

Kontrolní pracoviště s nohou KZ101

Počítačová skříň PCZB
Objednací číslo: PCZB

Počítačová skříň PCZB

Počítačový terminál TPC1
Objednací číslo: TPC1

Počítačový terminál TPC1

Předchozí Následující

Potřebujete poradit?