Volná místa v naší firmě

Baví vás moderní technologie, postupy, robotizované automatizované linky a produkty nejvyšší kvality? Zkuste se poohlédnout po práci v naší firmě. Zde jsou pozice, na které momentálně hledáme kolegy. A pokud by vám žádná z nabízených nevyhovovala, zkuste nám přece jenom poslat životopis. Uvidíme, co se dá dělat.

Jak se u nás pracuje? Aneb příběhy našich zaměstnanců

Na své místo jsem se dostal postupně. Od dělníka, řidiče, montážníka na halách, skladníka až na vedoucího montáže. Baví mě především komunikace s lidmi a hlavně, když ten den jde podle plánu, jak má být.

Po majitelovi jsi oficiálně nejvěrnější zaměstnanec firmy. Jak vzpomínáš na své začátky? Na své začátky na firmě vzpomínám hodně rád. Začal jsem jako druhý zaměstnanec na firmě. Postupně nás přibývalo a byla to fajn parta. Hlavně to vše dobře fungovalo, jak se říká jeden za všechny a všichni za jednoho. Jak to vidím dnes, tak to všem kolektivům u nás docela schází a je to velká škoda.

Petr Bárta
Petr Bárta Ve firmě pracuje 29 let

Jsem tu přes dvacet let. Odejít jsem chtěl dvakrát, ale vždycky jsem si spočítal, že se mi to nevyplatí a nikde mi nedají víc peněz, navíc to tady mám rád.

Co máš na své práci rád a co naopak ne? “Práce mě baví a jsem rád, že nemusím dojíždět, taky máme fajn kolektiv. Co se mi nelíbí je těžká otázka... Asi bych uvítal lepší vybavení jako stroje a odsávání. A třeba vedení? Každý je občas naštvaný na svého vedoucího a taky si myslím, že by mohli jít víc mezi lidi a víc se s nimi bavit. Taky by byly fajn alespoň nějaké benefity, třeba na důchod, dojíždění nebo na sport pro mladé.”

Radek Ševčík
Radek Ševčík Ve firmě pracuje 21 let

Po příchodu se podívám, co máme dělat. V průběhu dne to chystám a kontroluji chlapi, jestli je všechno v pořádku. Jsem na nové pozici a opravdu mě to baví.

Nedávno si u nás skončil, co tě přimělo k návratu? “Odešel jsem odsud protože jsem si říkal, že lakování v boxu není práce až do důchodu. V nové práci to byla čistá a nenáročná práce, ale začali mi vadit noční, 6 nočních směn za sebou jsem prostě nedával. Vrátit se byla první myšlenka. Jsem a byl jsem tady spokojený. Baví mě chystat věci a co nemám rád? Když je toho moc :-) Nemám rád, když se vrací pokažený věci. Ale fakt mě baví chystat to, co máme nalakovat.”

Martin Baran
Martin Baran Ve firmě pracuje 3 roky

Každý den je jiný, záleží na tom, co je potřeba udělat. Dělám, co kdo zrovna vyžaduje. Já jsem tady jak doma a ty lidi mám rád, tak ať jsou pořád takový.

Co tě na práci baví nejvíc a co nejmíň? “Nejvíc právě ta různorodost. To, že nikdy nevíš, co bude a žádný den není stejný. Baví mě i když mi zavolají o půl třetí ráno, abych někam jel. Naopak nejvíc mě štve, když se potkají dvě věci najednou, když nestíhám a je to stres. Já jsem splachovací a nikdy se mi nestalo, že bych se tady s někým dostal do konfliktu. Tak jasně, občas po sobě s někým vyjedem, ale za 16 let co tu jsem mě nic nenaštvalo.”

Jiří Pavlíček
Jiří Pavlíček Ve firmě pracuje 17 let
Předchozí Následující

Co vás čeká na jednotlivých pozicích? Aneb videa přímo od pracovního stolu

Video Slider $

Pracovní pozice: Obsluha TruPunch

Video Slider $

Pracovní pozice: Obsluha lakovací linky

Video Slider $

Pracovní pozice: Obsluha ohraňovacího lisu

Předchozí Následující

Proč se přidat do našeho týmu?

Volná místa
  • Používáme moderní technologie

    Nejmodernější technologie včetně robotizace, jdeme zkrátka s dobou.
  • Nasloucháme svým lidem

    Nápady a připomínky ke zlepšení vyslechneme a rádi oceníme.
  • Pravidelně tmelíme kolektiv

    Pravidelně pořádáme vánoční večírky a letní sportovní turnaje.
  • Transparentní firemní plány

    Plán ani průběžné výsledky nejsou tajemstvím. Každý ví, jak se firmě daří.
  • Super kantýna a pořádné obědy

    Čerstvé pečivo, domácí pomazánky a příspěvek na teplý oběd pro každého.
  • Možnost profesního růstu

    U nás píšeme příběhy. Třeba když to jeden kolega dotáhl z dělníka na vedoucího.

Jak probíhá pracovní pohovor?

  1. Ozvěte se nám

    Napište nám něco o sobě, připojte životopis a klidně i něco navíc. Budeme rádi.

  2. Domluvíme si schůzku

    Domluvíme si s Vámi schůzku, kde budete moct předvést, co ve Vás je.

  3. Přijdete na schůzku

    Není to zkouška z jaderné fyziky, nemusíte se bát. Ověříme si vzájemná očekávání.

  4. Výsledek se dozvíte

    Ať už to dopadne jakkoliv, považujeme za slušnost vám dát vědět, jak to dopadlo.